Over ongedierte gids - Ongedierte Gids

Over ons

Over ongedierte gids

Ongedierte laten bestrijden blijft voor sommige mensen in nederland toch nog een soort taboe of sommige mensen willen het gewoon zelf doen gelukkig mag dit ook volgens wetgeving echter is het juist gebruik maken van middelen essentieel en ook vaak een heel stuk veiliger. Om dit te realiseren hebben diverse docenten binnen de ongediertebestrijding als ook meerdere plaagdiermanagement bedrijven de handen ineen gesloten om u als particulier in hoofdzaak te willen voorzien van de juiste informatie en desgewenst met de door ons geselecteerde lokale ongediertebestrijder in contact te laten komen.

Waarom kiezen voor ongedierte gids?

Altijd in de buurt

Met 40 aangesloten ongediertebestrijders (Partners) door het hele land is er altijd een professional in de buurt die u graag helpt met het oplossen van uw ongedierteprobleem.

i

Altijd duidelijk en transparant

Al onze  aangesloten ongediertebestrijders willen u met alle liefde op een juiste manier adviseren en desgewenst na een inspectie vrijblijvend een duidelijke offerte uitbrengen met daarop een duidelijke prijs.

v

Altijd bereikbaar

Of u nou een spreekbeurt voor school moet maken of er rent s’nachts een muis door de kamer? Wij zijn altijd bereikbaar voor advies en als u wilt kan Uw lokale specialist snel ter plaatse zijn.

Duidelijke uitleg

Ongedierte Gids zorgt er altijd voor dat u iemand te spreken krijgt die u van A tot Z kunt uitleggen hoe een bestrijding werkt, welke risico’s er aan verbonden zijn en wat u van een bestrijding kunt verwachten.

Kwaliteit boven kwantiteit

Ongedierte Gids werkt uitsluitend met ongediertebestrijders die bekend staan om hun voorkomen en goede recensies daarnaast volgen alle aangesloten partners jaarlijks meerder na scholingen waardoor hun kennis up-to-date blijft.

Kennisbank op internet

Bij de Ongedierte Gids kunt u altijd vrijblijvend terecht voor informatie als zelf thuis of bij u op kantoor/ restaurant ongedierte wilt bestrijden of dat u opzoek bent naar een lokale specialist? Wij helpen u graag!

Missie

De Ongedierte Gids is een samenwerking tussen dieverse ervaren ongediertebestrijders en meerdere docent binnen de ongediertebestrijding. Deze samenwerking is opgezet om mensen thuis goed te willen helpen met de juiste informatie om een ongedierte probleem goed op te lossen en zo een ware plaag weet te voorkomen. Daarnaast is het in sommige gevallen niet goed mogelijk om het probleem onder de knie te krijgen ook dan is de Ongedierte Gids er voor u! Wij hebben een strenger selectie gemaakt van ongediertebestrijders op basis van kwaliteit maar ook zeker qua prijs daarnaast controleren wij het hele jaar door de getoonde kwaliteit en reactie snelheid hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd snel en voordelig wordt geholpen.

duiven
  • klanten meldingen
  • klanten geholpen
  • klanten tevreden

Meer informatie? 

Als u meer informatie wilt over onze missie en dienstverlening of u bent een ongediertebestrijder en voelt veel raak vlakken met onze organisatie en je wilt meer weten? neem dan contact op via onderstaande button, telefoonnummer of email